Persoana de contact: Brecica Cristian Carol; puteti sa ne contatctati pe e-mail: csgcarasebes@gmail.com sau la telefon: 0721491411

 Ma numesc Brecica Cristian, sunt de nationalitate romana si locuiesc in Caransebes, judetul Caras Severin, adica in Tara Gugulanilor, zona a Banatului Montan, cuprinsa intre arealul Vaii Bistrei si a Vaii Timisului, la poalele Muntilor Tarcu si Muntele Mic, sub ocrotirea muntelui legendar al dacilor, MUNTELE GUGU(Vf. Gugu-2291m, cel mai inalt varf montan al zonei), din Muntii Godeanu.

Ca formare profesionala sunt profesor de educatie fizica si sport, antrenor de schi si atletism, iar ca voluntar Salvamont Caras Severin, am  calitatea de salvator montan atestat, paramedic si conductor caine de avalansa.

Am sustinut si promovat examenul de BH si cel de Unitate Canina de Interventie la Avalansa, impreuna cu cainele nostru, Vreni Dark Kennel si Xara Dark Kennel

Dresajul canin l-am inceput sub coordonarea Scolii de Dresaj Nikarad si Dark Kennel, Arad, sub mana lui Adrian Nicolaita, Instructor Canin ACHR si Ciprian Oltean, Instructor Canin ACHR, a caror recomandare o am, spre sustinerea examenului de Instructor ACHR. De asemenea am participat la seminarii pe teme canine sportive, cu Ferencz Suster, Benko, Alex Bondar, Lucian Sava, cat si pentru situatii reale de salvare in domeniul montan, cu Calin Ciora, Ion Sanduloiu, Jordy Mege sau Marcel Meier.

In prezent, in cadrul asociatiei noastre, am cooptat pe Bogdan Chirovan, Instructor Canin ACHR.

Cainii de Salvare "GUGULANIA" Caransebes - "In slujba vietii!"

(preluare din motoul Pazei de Coasta ale USA)